Saturday, June 4, 2011

saya tertekan



hah,amek kau,ni gaya aku tertekan. haha. mane ade, teruk lagi yang sebenar. tu tertekan olok olok namanya. bukan solok lada untuk dimakan tu yea. kau jangan percaya,tu aku takde cara posing lain lagi selain buat macam tertekan. kau bayang,aku snap picture tu dekat feri. okay aku tipu,adik aku snap picture tu atas feri. yang lagi buat tertekan, aku amek gamba ni dekat depaaaan sekali, i mean depan kereta-kereta semua. see, tertekan kan orang lain tengok aku?

No comments:

Post a Comment