Sunday, May 15, 2011






Meh aku cakap dekat kau, aku tak tahu tadi aku bazir masa sebab apa. Mungkin sebab aku pikir benda yang tak patut aku pikir dalam exam. Lu bayang,sebelum exam kertas SATU- BM tu,aku dapat satu kertas. kertas kecik punya saiz. aku baca. aku tunduk. aku sedih. and terus mood aku down. taktahu nak cerita macam mana. describe pun tak boleh. semua nggak bisa deh :(

say what you mean. and mean what you say.

bukan aku mau buruk burukkan kawan aku dekat sini. aku mau cerita,kalau ada pape,dah tahu mood aku mudah berubah. terus exam lepas tu. jangan bagi aku down. jangan bagi aku lemah semangat segala. aku jadik tak tahu nak buat apa. this is about a friendship. tolong. bagi aku kuat balik. aku tak tahu nak cerita macam mana.

bukankah kau dah kenal aku lama dah?


Pedulikan. Malas aku pikir.



Kau kawan aku. Selamanya.

No comments:

Post a Comment