Saturday, May 14, 2011

hai dunia. esok exam. BM pulak tu. bukan senang tu. before this, kalau BM je aku rasa macam tak exam sangat pun. bukan kene baca ape pun. komsas untuk kertas dua tu je. then dapat 58 terus aku rasa menyesal. hihi. punye struggle aku untuk BM. frankly speaking lah kan,tak pernah aku struggle untuk BM like what im doing right now. bukan sekarang,sekarang tenga blogging ni. and memang aku tersangat bagus lah sebab pape je refer kamus dewan merah tu. before this,haram je nak pegang kamus tebal tu. bagus kan. dah tu first time BM dapat A since aku sekolah menengah ni,time PMRU last year. haih. Alhamdulillah :) and aku nak dapat A1 kalau boleh untuk Mid Term ni. Insya Allah :D

No comments:

Post a Comment