Tuesday, March 15, 2011

Terbaik.

I tak kisah la tak cukup tidur pun. I tak kisah lah duk tidur berjam jam lenanya TIBA TIBA ada night walk sekali dengan aktiviti ‘burung hantu’ pukul satu sampai pukul lima berjalan dalam hutan duduk sorang sorang.

I tak kisah lah tak mandi seharian pun sebab duk busy dengan aktiviti dalam hutan.

I tak kisah lah makan nasi goreng ade sayur pun (TAPI i makan nasi goreng la-sayur tu I sedekah dekat kawan i) sebab dalam hutan kan mane lah sanggup nak masak dekat aku sorang nasi goreng takde sayur.

I tak kisah lah I tidur dalam khemah sejuk sejuk pun biarpun i tak bawak comforter sekalian dengan bantal semua.

I MISS EVERYTHING ABOUT CAMPING.

From A to Z. Takde yang cacat langsung. PERFECT :)!

Seriously. Sebab perfect sangat,aku taktahu macam mana nak cerita. Aku taktahu macam mana nak describe dekat korang. Even aku tak bawak henset nak in contact dengan umi abah thru 4 days dekat hutan tu. Tak bawak camera nak amik gambar setiap seconds IF I COULD.

Para Ad-Hoc – Especially 2MK. Sya TABIK Sangat Sangat Dengan Korang. Korang Yang Terbaik ! :)

Peserta Kadet, Ahli Kumpulan 4, V.S.G, BUM, KAPEL, A.P.I, K.G.D – Rindu Semua!

Renjer Renjer Terbaik ! (sya tak ingat nama sangat lah :p)


- Konklusi - Semua PERFECT. kan aku dah cakap dah. perfect! takde yang cacat sikiiiiit pun. wohoho i miss them so much :D

No comments:

Post a Comment