Monday, February 14, 2011

'sya takdok hok new ko?

'sya bosey aku baco belog mung takdok hok baru'

'asik asik hok post tu takdok hok baru'

eh eh. sesedap rasa kicap dengan sos tiram je kau kutuk blog aku. *ini gaya orang yang tak mengaku*
okay fine. memang pun. aku dah tak berapa sayang dah dekat blog ni. tu yang aku tak jaga sangat ni.
not like that lah. aku bukan tak sayang. sekarang aku dah pandai jadi busy. HAHAHA kalau before this, busy tu ada je tapi pepandai buat macam tak busy tu yang sampai online tak ingat homework online tak ingat study. Forget the pasts. Sekarang aku dah besar. PMR dah macam nak ketuk ketuk otak aku dah. Eceh eceh.

sebenarnya.

















nak pegi tandas.


No comments:

Post a Comment