Wednesday, February 2, 2011

Susah ke senang?

Well, my mommy got a text message and im kinda shocked after it. And i made a conclusion, yes people BAHASA MELAYU memang susah :/

Siapa kata BM senang? Cuba isi tempat kosong seperti yang di bawah menggunakan YA @ TIDAK.” ______, saya adalah seekor beruk bukan manusia.” Sekarang, percaya tak BM itu susah? Anda pun tidak dapat tentukan mana 1 jawapan yang betul.

Mula mula time baca tu, ala aku semacam takde sense pape je sebab memang aku tak cakap pun BM senang la kan. Bukan aku score seratus tiap kali exam. *sigh

Kalau jawap YA, ‘Ya, saya adalah seekor beruk bukan manusia.’

Kalau jawap TIDAK. ‘Tidak, saya adalah seekor beruk bukan manusia’

Kalau tak jawap pape? Saya adalah seekor beruk bukan manusia. *aaa mengaku kan*

Umm. Sebenarnya malas nak pikir pun pasal mesej beruk manusia tu. Tak jadik pape pun. HAHA. Saje saje rasa nak buat a long post. Sebab semacam lame dah tak karang post panjang. He he he he.

Okay. Tutup cerita.

Bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai :D

1 comment: