Friday, December 24, 2010

ILOVEPINK (?)

Assalamualaikum kawankawan.

Sekarang pinkygurlz nak taip pasal pink. Ye, macam korang tahu. Warna PINK. Bukan pinkygurlz mahu kenalkan korang dengan warna PINK. Ada dekat sini yang buta warna? Hope not. Tapi takpe, meh la pinkygurlz nak kenalkan. Pink tu sejenis warna yang pinkygurlz suka tau!

*macam gedik gila intro dekat atas. Aku yang selama ini bahasakan diri AKU. Tetibe jadik pinkygurlz tu apesal. Takkan doe. Takkan. Sesaje buat short entry yang ERKKK untuk hari ini ye :D untuk esok tu tak. HAHHA


Macam ni. Pinkygurlz minat PINK. *uk aloh tershashul pinky gurlz pulok harap maaf banyok la deh*. Kalo dulu,orang tanya ‘minat warna apa?’ the same answer i gave them. ‘purple’. ‘awk kan perempuan kenapa tak minat pink?’ i replied. ‘pink? Uh lambat lagi.’

Memang kaum hawa kaum perempuan-sesuai-dengan-pink?

Tak semestinya la kan. Ada je yang minat wane merah. *merah jugak aku pilih* & warna warna lain. Kan banyak warna kan. Hitam ke. Ah lantak. Sebenarnya aku nak cakap aku dah minat warna pink. Yeeeeeha. Tepuk tangan cepat. ‘apa taknak tepuk? Taknak sudah. Saya tepuk sorang sorang* Aku rasa aku tahu bila aku minat pink. HAHA. Last day-tak-ingat-hari-apa-tapi-yang-pasti-cuti-sekolah-that-was-kejadian-ni-baru-berlaku je. Pernah korang tengok cerita Sutun? Okay. Bagi masa aku nak ketawa KAH KAH KAH kejap. I have to entertain myself with Sutun last day. I HAVE TO. Sebab takde cerita lain gara-gara gatal nak stay up late night dengan my dear cuzzie. So, sutun lah teman kitaorang. Eheh eheh.

Sutun kan seorang lelaki. Actually aku pun tak berapa konfem. Nama dia-dalam-cerita Sutun tu entah la aku tak ingat. Ah lantak. Yang pasti, beliau berjantina lelaki,tapi perwatakan beliau seolah olah perempuan. Macam apa yang perempuan buat, kalau panas, guna payung. Payung PINK is what i mean. & bilik dia pun macam ala-ala pink. Start situ, aku rasa ‘okay i have to admit pink is very very gorgeous even before i never admit like this thank you’. Hailaa. Bukan senang aku nak set minda aku ke arah pink pink ni tau. HAHA. Last day, shopping dengan aunty. Singgah dekat kedai macam ala ala gallery shop, aku beli purse pink. Oh terimakasih. Taktau kenapa pink jugak jadi pilihan.

Sekarang. NAMPAK HEADER AKU TU NAMPAK TAK NAMPAK TAK? Colour font header aku pun semacam dah pink kan? Oh terima kasih. Nampak layout / template aku nampak? *lantak kalo korang malas nak buat buat nampak pun semacam dah pink. Okay. Susah doe nak cari layout wane Pink yang betul betul tepat dengan taste aku ni.

Search ‘cute background’ dekat google. Lain yang aku cari,lain yang dia bagi. Tapi takpe,ada macam cutee la jugak. Sambil buat muka ERK. Search ‘cute’ dapat haiwan haiwan teladan tu haa. Cute puppy Cute cats. Okay i cant admit that p*g is also cute. HAHA neva !

Nak cari pink background pun bukan main susah ye kawankawan. Lebih susah dari saya jawap Geog tu. *eh takdek lah susah Geog lagi banyak*

Aku nak pink yang tak nampak cair, yang pekat yang macam-mane-eh-tapi-PINK :D

Ummi,alg rasa nak cat bilik wane pink la.

Okay. Aku taktau camane reaksi ummi nanti. Bilik aku pun ada ala ala pink. Takde la. Tauke cat tu. Aku pilih wane purple. Tapi macam pink + purple. Tapi lawa la. Ada pink. Hoyeah Hoyeah Hoyeah !

Cadar katil wane purple akan ditukar ganti dengan cadar katil adik aku yang wane pink. Thanksalot *smile

Dah aku ada minat dekat Pink ni, boleh lah nak try try mintak Jam wane pink ngan umi. Hari tu, abah bagi hadiah jam BUM. Tapi PINK. Aku dengan buat muka-macam-terima je tapi tak pakai sangat pun. Sebab wane jam tu wane PINK. Sekarang ada usaha nak cari jam tu balik buat koleksi pink hoyeah

*F-Y-I, lepas saya baca semua yang saya taip di atas, saya rasa macam nak cabar diri saya sendiri ye. Sebab saya nak tengok.sampai bila tahap setia saya dekat warna pink. Yang mungkin, my FAVOURITE COLOUR right now. HAHA gila menarik. Pink is the BOMB! :D


p/s - Farhana,Anis,Kasyifah,Tasneem - JOM MINAT PINK? Ahahaha.

2 comments:

  1. alyaa - pretty good. pink is a colour which all girls have to make their favourite. HAHAHA.

    ReplyDelete