Tuesday, November 30, 2010

TIGA BABY BESAR

Eh firstly,sory lah sebab title tu. Kalo izz,rifqi,shaza tau ni, sian pulak dekat mereka mereka. Tapi takpe lah, baby tu cute apa? Maksud aku, dorang cute macam baby tu lah. Eh macam aku ye jugak HAHAHA :’D

Diorang Izz,Rifqi,Shaza stay dekat Perlis. Tu orang panggil ge-lebeks ye anak anak. Orang suh balik rumah,taknak balik. Nak stay jugak dekat kampun tu. So, diorang stay la kat kampung tu since 16 Nov sampai sekarang. & agak la suasana rumah aku takde la gegang-gegang macam aku sebut dulu,macam kapal nak pecah.

Nanti 11hb ada wedding. Nanti dapat pakcik baru. Lama dah aku tak naik pelamin. I mean here,like what i did a few years ago. Amik gamba atas pelamin makcik pakcik aku. Dah dekat siblings aku ni,aku yang eldest,takde lagi la yang naik pelamin. Aku sendiri pun tak lagi. Oyeah Oyeah. HAHA

And sebab kiteorang kena balik Perlis pulak nanti, itu yang my-comel-lotey-lotey adik adik aku tu stay dekat sana. Every night call diorang. Caring kan aku? HAHA. Tapi setakat ni, takde lagi lah diorang cakap ‘along,rindu along!’ Adik aku nak cakap centu? PERGH .________.’ Aku sendiri pun tak tercakap centu. *tapi kalo bukan depan diorang,banyak kali ah HAHA ;P

Nanti mesti diorang tu balik nanti, tak sabar sabar woh nak me-nge-peks me-nge-peks dekat diorang like what i did it before. HAHA. Nanti gegang balik la rumah aku ni. Sure punyaa dorang rindu aku. HAHA. Sure lah. Takkan la tak rindu dekat kakak yang salu buat baik sama sama buat jahat sama sama *ceh bajet bersama doe.

Izz : Entry ni memang khas buat anda bertiga. Takpayah nak rasa terharu lah,sebab semua benda ni, my heart asked me to do so and i just let my hands type-ing this post for you all. Eh along rindu nak gaduh ngan izz setiap kali kalo nak tengok bola. Yang pasti,takde la sampai rindu dekat awak. *takngaku

Shaza : isk malu lah dekat sini sebab nak gitau dekat awak along rindu nak ngepek dekat awak sebab kita kan salu je berebut remote ASTRO tu sebab awak minat industan,along nak tengok cerita lain tapi kalau pukul 6.30 petang je, takde nye along berebut kan? HAHA *sebab along nak tgk CK jugak HAHA

Rifqi : Oh dekat awak lah along paling rasa macam nak goncos je awak tau! Awak tak ganti balik duit along HAHA tapi takpe lah nanti along suh awak ganti balik duakali ganda eh? Lega along sekejap HAHA eh how are you? Biasanya awak defend geng bola Arsenal along tu kalau kita setat perang mulut ngan Izz, si M.U tu kan. HAHA

P.S i miss youuu! HAHA

No comments:

Post a Comment