Sunday, November 28, 2010

LOVE.

'Mom,Dad, ILOVEYOUU!'
'its actually what do you want ah?'
'nothing . . . just some money :P'


btw,kauorang pernah buat centu? HAHA. mula-mula, punya lah. ILOVEYOU. tapi,kalo utk parents yg dah paham dengan karenah anak-anak beliau,mesti beliau tanya balik 'nak apa ni?' HAHA. and, aku-pernah-macam-tu. HAHA.
ala. kalo tak wat centu pun, dapat jugak. tapi lambat sikit la. HA HA HA HA. *apa aku nonsense pelik ni -,-
kalo aku nak mintak izin sebab nak kelua ngan kawan @ nak hangout or pape . .
Firstly, dapat line clear dari abah dulu. Usually, abah bagi lampu hijau senang senang je. cuma, bigboss yang tak berapa bagi. HAHA.

'abah,along nok tubik (keluar) esok. KBMAL jah. abah free key?'
Sengaja volume-diperbesarkan. sebab nak suh ummi denga. HAHA. abah pun,bagi respon beliau.
'bila? oh abah memang nak pegi KB pun. mintak ngn umi ah'

Bukan aku orang yang senang nak keluar. tapi, kalo memang line clear, ada transport, bole la nak kelua. tapi, takde la sampai everyday. kalo everyday, takdenye ummi abah senanglenang nak bagi :)

desperate nak hangout ni. *lek lek lek, tak lama dah :/ HEK HEK HEK

No comments:

Post a Comment