Monday, November 15, 2010

BUM.

Entri Spesel for YOU, BUM :’)

Korang nak pergi mana ? Korang nak tinggalkan aku ke ?’

Sebak gila kut kelmarin time Anis & Farhana & Tasneem tengah kemas kemas barang diorang. Ye lah, aku pun tahu jugak fakta, CUTI AKHIR TAHUN. Yes, i do know that ! & im waiting for it about a long time. No denier for that lah kan.

Aku rasa. . sekejap gila aku duk asrama tu. Biar je la aku sekejap ada sekejap takde. & kalo takde tu paham paham je la,aku jadik ahli rumah. Biarpun aku masuk asrama tu bulan LIMA lagi,tapi aku rasa ‘sekejaaaaap sangat la’. Even,bulan lima tu dah lepas berzaman dah pun. Aku rasa, sekejap sangat lah spend time ngan korang.

Korang,

Aku mintak maaf sangat sangat sebab kekadang aku takboleh nak kawal emosi aku sendiri. & bila dah emosi aku terbalik tertunggeng tu, aku buat muka lain, and serious, fake-smile aku tu,kauorang dah bole notice da kan? Mula lah korang dengan pertanyaan masing masing. ‘Sya,bakpo?’ ‘Are You Okay?’. Even dengan lima huruf B-A-K-P-O pun, aku dah rasa, korang bole perasan yang aku tak berapa nak okay. & buat aku lega lepas aku cerita semua dekat korang.

Aku mintak maaf sangat sangat sebab kekadang aku takboleh nak stay dekat asrama tu. Even aku tahu korang takberapa nak okay kan dengan aku kalau bab stay in-check out dekat asrama tu. Uh sorry

Aku mintak maaf sangat sangat sebab aku buat korang sakit hati @ terasa @ sedih @ kecil hati dengan perangai aku yang-macam-entah ni kan? Aku tahu, mesti banyak kan aku buat kauorang sakit hati. Kekadang korang pendam je. Sebab nak bagi aku berseri balik kan. Korang-lah bagi aku SERI HIDUP dekat sekolah & asrama tu.

Mintak Maaf Untuk S E M U A L A H (!)

Terima Bebanyak Kasih Dan Cinta dekat korang sebab selama ni, paham je dengan perangai aku kan? Perangai yang sekejap ‘OK’ sekejap ‘ENTAH’. Perangai aku yang tak tetap sebab aku-tak-berapa-nak-konfem-kalau cakap pasal masuk asrama. HAHA kan?
Betul kan ? Betul kan?

Terima Kasih sebab kauorang banyak bagi nasihat dekat aku. Banyak SANGAT. Kauorang bagi aku rasa, nak bukti dekat orang lain, ‘duk asrama is GREAT lah’. Yes, what can i prove to people out there, that i said, HOSTEL is great ? I will answer them, i have YOU all. I have BUM. & yes, they make me feel HOSTEL is great.

Terima Kasih sebab kalau aku buat keputusan pape je, biar pun aku tahu, kauorang tak berapa nak setuju, tapi kauorang angguk je kan? SEBAB kauorang taknak bagi aku kecil hati aku sedih & semua tu kan. .

Terima Kasih sebab kalau aku rasa macam ‘eh gano ni ?’ ‘eh aku nok wak gapo ni?’ ‘eh kejap gano ni gano?’
Setat dah dengan sorang sorang cakap aku ‘kalut’ & semua lah! HAHA. I loikeeee :D !

Kalau aku takberapa nak tetap dengan apa yang aku tetapkan, aku tanya korang, & korang bagi aku sokongan lagi.

________________________________________________
Anis,aku harap mu sabar okay? Tabah dengan semua dugaan. Like what Razan said it to you ‘anis,tahun ni tahun engko, tahun depan, aku & neem & hasya & cipah & farna akan rasa semua ni. Semua akan rasa.’. Yes, setiap Perkenalan mesti ada perpisahan. Kita takboleh nak salahkan takdir. Maybe, ada hikmah di sebalik semua ni kan? Mu boleh lagi nak contact die ke . . Nak hangout sekali ke. . Kan? Dah. Wipe Up Your Tears, and keep smiling :’) ILY.

Tasneem,oh kawan-aku! HAHA. (yang lain pun kawan aku jugak lah). Tak sangka kan kita dah bole jadi serapat ni? Auw auw. Even kekadang kita tak okay, & kita baiki balik. Im Happy with you neem! Thanks sebab banyak bagi nasihat. Mu pon jadi kuat jugak tau! Suka lah taim mu bagi nasihat dekat aku. SUKA SUKA. Tengs ! ILY.
Farhana. Ni kawan aku sorang lagi. ISK. Nanti tahun depan, nyanyi balik tau lagu tu? Suka dengar mu nyanyi! HAHA. Nanti kita nyanyi lagu That Should Be Me sama-sama okay? Even nanti dah mesti,lagu tu dah jadi lagu retro dah pun. HEKHEK. Mu sorang! Salu bagi nasihat dekat aku. Salu bagi aku senyum balik. PURE gitu :) ILY.

Kasyifah. Kawan aku yang kuat gelak. HAHA. Kalau nak tunggu mu tak ketawa dalam satu hari tu mesti ada’something wrong’ dah tu. HAHA nanti i miss your voice. ‘Sya,jom gi kantin.’ & macam macam lah. Deskmate aku! Kita rapat gila gila la kan tahun ni? Mesti ada je yang tanya ‘eh sep mu skoloh skali ko dulu?’ HAHA. Eh tak! Tapi, we both known each other since standard 5 lah kan? Sampai sekarang. HAHA. ILY.

Adibah. Lama dah kan kita-tak-buat-sesi-luahan-hati dekat padang? HAHA. Alah,taim tu ada huge prob punya. Skang,semua dah happy dah kan? Thank God for that. Rindu lah nanti nak gelar gelar kau ‘MONSTER’. Nak gelar kau ‘MM’. Ape lagi eh? BANYAK sangat lah. ‘BB’ pun ada jugak. Macam macam lah. HAHA. ILY.

Razan. Bila kau nak buat video lagu KIMIA lagi eyh? HAHA. suka lah taim mu puji aku. HAHA. eh tersilap,suka lah taim puji mu. Nanti boleh je dengar mu suruh repeat balik apa yang aku puji kan? HAHA. eh nakal betul lah =.=’’ Nanti rindu nak makan megi balik macam hari tu kan? HAHA. Aiseh. ILY.

Ulfah. Macam macam dah kan tahun ni. Happy sangat. Kau salu je buat aku gelak. ISK. Macam macam lah. Semoga Berbahagia lah. ILY.

________________________________________________

Oh sorry. Ada yang terlebih panjang. & terlebih pendek. Semua BFF aku. Nanti kalau ada masa,kita hangout tau nanti cuti ni. Nanti rindu korang punya lah! Huge one, nanti rindu korang! WAAA. Thanks for everythingggg! ILOVEYOUSOMUCH.

No comments:

Post a Comment