Thursday, August 12, 2010

3 Ramadhan 1431 bersamaan 13 Julai 2010 :)

Yeah. Pejam pejam then celik celik. Dah tiga hari umat Islam berpuasa.
*rasa cepat la pulaaaaaaaaaaaaak.
Tak lama dah kan nak beraya? NGAHAHA.
(senanya HH nak sedapkan hati dia, exam PMRU dia da dekat)

HUH. Memang pandai berkias-kias la kan.
Exam PMRU mendekat. TRIAL? Huh. Lagi la.
Dah tinggal berapa hari je lagi, berapa jam je lagi :/
HUH, HH ni memang lah in case, buat kije lastminute je
Ni naseb baek dapat kesedaran rase nak ‘study’
HAHA tolong la paham. C-U-A-K C-U-A-K trial weh

Rasa macam lama dah tak ‘jumpa’ pekataan ‘trial’
Last last pon, taim tahun 2008, tu pon, UPSR punya!
HAHA :/
Berdebar weh!
Taon depan, aku dah form three.
(cepat gila pikey future ones)
Nanti form three, lagi la rasa macam taknak dah main main
Cehs ! bajet rajin betul HH ;)
insyaAllah, kalao tak ‘pindah’ sekola lagi.

*; aku bukan nak sangat pindah sekola,
Tapi kalao keadaan yang memaksa.
Tapi taknak pindah!
Sunshine(s)’re there :(
Tolong la paham.
Takkan punya lupa kenangan kat sini.
Wohh :(

Doakan HH bia dia tak pindah sekola okay?
Bia dia stay duk kat maahad tesayan tuh.
With her sunshine(s) ;)

So HH, appreaciate your sunshine(s) lah.
(pesan kat diri sendiri :/)

No comments:

Post a Comment