Thursday, August 5, 2010

Sungguh =.= !

S-u-n-g-g-u-h ! aku nak BERULANG !
dengan besungguh sungguh HH cakap.

"ummi, 'dia BOLEH berulang. takkan along takleh :/"

HH menyuarakan katahati nya. beliau betul betul nak berulang. bukan patah apa lagi dah. beliau ingin tetap berada di sisi keluarganya. *maybe sebab itu beliau nak berulang. satu, beliau homesick. HAHA homesick teramat sampai ke situ pulak dah.

"eh, awak tu duk pasir mas. jaoh kalo nak berulang lah."

kadang kadang. HH ni befikir bijak jugak. duk pasir mas. nak pegi berulang dari rumah ke KB tu. mana tak penat si ayah yang telah berusia 41 ni. kan abah kan? *haa, berfikiran waras jugak si aku ni. HAHA.

"kan bulan puasa. mereka cakap, bole balik evri week!"

alah. aku, bulan tak puasa pon, balik evri week. so, aku tak rase pape pon kalau si ustaz mahupun si ustazah teacher cikgu dan sekalian cakap camtu. NGEHE. cuma aku akan rasa 'lain' kalao bole balik rumah tu evri day. (Haa, tu dah nama berulang!)


maybe kesimpulan, kene stay duk asrama jugaaaak lah. :/
note; HH ada orang tesayang, dia tetap nak stay kat tempat tu (:

4 comments:

  1. tak yah gatal gatal kaki nak berulang la!

    ReplyDelete
  2. see? HH memang betul sayang kat kawankawannya. dan satu lagi alasan still duk asrama, sebab BUM. Ngahaha (:

    ReplyDelete
  3. betol Tasneem : ))
    jangan buat aku jeles !
    HAHA HAHA ; DD

    ReplyDelete