Friday, July 2, 2010


he got double I , he is Izzul Irfan Ruziman (;

he's my adik. manUtd lover. red lover. a lover.
ni aku da minat nak describe pasal ini orangg!
i call-ed him , Izz and only Izz .
he's in standard five .

HIM;
Serious ,dye understanding !
even baru je umo sebelas ,mmahami gle doe .
aku lg stick up gn dye dr adek aku yg umo tigabelas tu .
yg umo tigabelas tu yg suke ripot ripot tu ye la , SS la die (;
aihh -.-', tp izz ni understanding .
kalo kalo ade prob , aku share kt die ah .
thanks for listening laa Izz ;)
pena jugak one day tu, bangang gile .
aku duk cite panjang lebar dah , then die cakap " takde dah ? izz na tgk bola neh " .
Hadeiiii =.=' tak ikhlas tu ye tak ikhlas tu
kali tu je die wat mcm tak betul. kalo hari harri laen ,
even die tak paham sangat prob aku , tp die wt mcm paham .
auw auw terimakassis la dikk (;

kalo die bace entri ney , sila sengih (senyum) la ye :D
then, make me blush. Perghhh

No comments:

Post a Comment