Thursday, July 29, 2010

Belog Kau Serba Kuno !

hey makhluk. ini belog kuno belog aku. pehal ngan kau?
NGAHAHA :D
tetibe rase nak coret coret pasal encik belog.

yeah. memang. belog aku macam kuno semacam.
agak penat nak cari template yang betul template.
you know what i mean right ?

kalo seblom ni, kalo kuno pon.
just go on with what im going on.
kalo tade template sekalipun, aku wat private.
tade lah reader yang bole cakap, belog aku burok one.
just aku je yang judge belog aku. NGAHAHA.

tatau nak pilih template yang mana.
kalo pilih kat ade satu web tu, memang la super cantik.
tapi tabley na comment and so on =.='
Hadeh >,< , memang Allah lah pencipta yang sempurna :)

so. kesimpulan.
memang belog aku kuno.
terimakasih :)

No comments:

Post a Comment