Friday, July 15, 2011

Okay Assalamualaikum.

Fifteenth July – First Post in July.

Semalam kan, gempak je duk lukis Motor Terus DC (KHB FORM THREE) atas satu kertas, yes aku tahu im bad in drawing but not-so-bad okey? Im just not good enough in drawing haha betulkan ayat. Okay fine sambung balik. Then, taktahulah ape yang dalam minda ni then aku pegi dkt almari aku and amik camera bag. Terus amik isi camera bag tu. Amik camera. Macam tiba-tiba kan? Tenga syok lukis ni and aku tak ingatlah lukis part mana sampaikan tibatiba teringat dekat camera sebab sumpah lama gila tak buat pictures marathon-tengok balik gambar-gambar lama. HAHA.

Tujuan aku, nak tengok gambar-gambar nak delete. BANYAK SANGAT GAMBAR- GAMBAR YANG BERHARGA SAMPAI TAK TAU NAK DELETE YANG MANA. Memang ah ada function ‘delete all’ tapi kang ada yang tak save dkt lain, kang terdelete kang. Parokkkk :D in Kelantanese Version. Tak faham tanya. Khas untuk HB.

Then, aku sekarang ada conflict lah kan. Conflict ni macam big matter lah pulak. Tapi tak salah apa, a fought boleh panggil conflict kan? Tapi kejap,

WHAT IS CONFLICT ?

1. Disagreement (perselisihan)
2. A Fight Or Battle

Haha special meh. Siap rujuk dictionary. Sebab kang salah bagi
makna. Miahaha c:Okay sambung, aku rasa aku sekarang in a teen conflict. Friendship. May be.
Taknak hurai. Dah. Sedih do. I hurt myself -.- when i just kee
p thinking of this.

The chosen pictures for today are -

First one, mestilah kene ada yang first in list kan? I chose the picture (below). Gambar ni time 24TH FEBRUARY. Kejap, aku lupa ada ape tah 24th ni. Time ni, gua on duty redaksi. And memang ramai dalam gambar tu kan? Ada yang dekat pondok, yang sedang berjalan, yang duduk atas padang. Tapi highlight to, yang tengok camera, those
six pretty girls.

From left, Neem, Razan, Anis, Farhana, Adibah, Kasyifah. Act, i got my seven girls tapi sorang
Ulfah taktau duk katmana
takde dalam pic ni -,-



Second, okay gambar time sukan. Comel kan saya dan tawan tawan? HAHAHA Again, from left, Hasya(me), Neem, Razan, Kasyifah. Tak ingat sapa capture. Tonggek je semua. Menawan! Kfine aku mengaku tersangatlah menawan terima kasih bud:)



Third, Adibah Yasmin & Me. AKU PILIH GAMBAR NI SEBAB MUKA DIBA
LAIN JE. AND MUKA AKU MACAM ALA-ALA BEBUDAK hahaha okay kerek do.

Fourth, YASMIN & HH & JAN – Thats our cake, comel en? Haha sepatutnya kan JA
N & YASMIN & HH sebab macamni, kitaorang bertiga je lahir bulan lima. And tu dah special dah kan? What makes us more special is, JAN lahir on 5th, YASMIN on 6th and HH on 7th. Tak rasa special? Sebab tu kitaorang sambut sekali, thanks to BUM & KKS for making us happy on that day. #Ehem sambut time 7th okay hahaha dahla ada kem dekat sekolah sure gempak! Haha :D Thanks BUM. I LAP LAP LAP LAP YU MACC MACC :D

Fifth, gambar kitaorang bertiga potong kek haha muka sensorang. Okay ni pukul 1:21 am babe. Time tu 7th May dah la :’) Aku tahu aku paling kiput sebab baru lepas menangis do. Tak ingat apesal okay ingat dah, ada muhasabah diri kan. Muhasabah tutup lampu so macam separuh sedar. Separuh mimpi.




Sixth, semua senyuum! COMEEEEEEEEEEEEEL :’)


Next, gambar ni. Tersilap focus dekat pencilcase tu. Sepatutnya focus dekat tulisan BUM. And aku tahu, words below BUM tu tak nampak sangatlah kan?

I wrote this – I am listening to Aishiteru by Dot-Dot Band and Aishiteru BUM



No comments:

Post a Comment