Friday, April 29, 2011

hello people:)

ahh tarik balik. apa hello hello. semule. assalamualaikum then HELLO.

K. nice ape macam tu. kalau cikgu bace blog aku pun, sejuk hati kan.

ni every post je, hey la heyya la. ah macam macam.

and like actually. aku tak berapa konfem benda ni.

tpi konfem la jugak. sebabnye. cikgu pangkat atasan yg announce benda ni.

hah. skola aku ada penyiasat tauw. nak siasat apa maahadians' facebook.

ahah well tau je kiteorang semua gorgeous in primary pic laa kan?

haih cikgu. no denier for that lah kan.

at sometimes aku rase macam nak delete album yg aku pakai tudung biasa.

see. profile.pic aku pun with tudung labuh and baju kurung.

satu, sebab gambar tu. muka aku macam adik aku. i mean, muke suci bersih dan segar semuelah --'
dua, sebab gambar tu, nampak aku sopan sangat. hihihi.
tiga, kalau kalau, ada cikgu search nama aku, then tgk ppic aku centu. tertarik apa?
empat, sebab aku nak letak.

and, ade jugak tibe tibe niat 'ni' datang.
*delete facebook.make a new one.girls friends only. hahahh.

tapi maybe tak lah tuu.

ah. got to go. hari ni dapat laptop. laptop dibaiki:)
nanti aku post entry with lappy dah la.
bukan macam sekarang.

using samsung galaxy tab ANDROID.

assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment