Friday, January 14, 2011

KAU PUNYA PASAL.



Pfffffffft.

Kau paham tak apa aku rasa sekarang ni. Kau nak paham macam mane kan? Aku tak cakap ape ape pun lagi ni. Hi hi hi hi. Eeeee macam mana entah nak describe sebab hati sakit punya pasal atau dengan lebih class lagi sakit hati. Bukan sebarang hati ye, seluruh hati sakit.

Bodoh kau pom puan aku tak suka kau sampai bila bila !

Kau nak tahu takk?

Aku takpernah sangka kau kawan aku dari kecik lagi tapi sanggup kau layan aku macam kawan yang kau baru kenal dua jam yang lalu. Aku tak pernah sangka kau kawan aku yang lama dah kenal aku tapi kau. Tapi KAU?

Dulu, kau salu je support aku. Kalau aku sedih satu inci pun, ada je kau bagi aku senyum balik. Ada kau, aku rasa selesa sangat. I mean, aku happy. Tapi sekarang. Aku baru kenal KAU.

Yes, memang susah aku nak cakap bende ni. 'I HATE YOU SO MUCH'. Tapi, tu dulu. sebab dulu je aku rasa sayang kau. benci kau gila vavy la weh. Eeeeeeeeeee~!

Walau bagaimanapun, aku benci kau.

NOKTAH.






No comments:

Post a Comment