Thursday, December 30, 2010

BUDAK HOMESICK.

Is that a fact?
If yes, i love to say YES for the fact.

HASYA BUDAK HOMESICK ! Wuu :O !

Macam kejam ke kan ayat tu? Tapi bila pikir pikir balik, ada betulnya apa. Bukan kejam, tapi kenyataan yang betul. fakta. Yes, a fact. Bukan fat = gemmok tu ye. Kenapa dipanggil HASYA BUDAK HOMESICK ? Abis tu, nak panggil nama awak ke? Awak mesti tak homesick kan? Ada sini anak sulung? Anak sulung manja ke? *anak sulung mesti berdikari la*

'Along, nanti, takyah dah la balik tiap" minggu. Try stay.'

Bonda aku mula bersuara.

Terima Kasih, Ummi :')

Tapi. sepertimana ummi,abah,dan juga adik adik yang tercinta kenal along. Tak mungkin along tak balik tiap tiap minggu. Tapi takpe, nanti along cuba eh?

Tak tahu nak jawap apa. Nak jawap 'TOKSE ! ALONG NAK BALIK EVRI WEEK JUGAK!' Tak ke nampak macam sedikit kurang aja? Kalau ada gaya gaya macam budak,takpe la. Ni aku yang dah besar still homesick entah ape ape -,-' Nak jawap 'OKAY'. Tapi kalau aku still bawak perangai lama dekat asrama then balik tiap tiap minggu, bukan ke macam mungkir JANJI ? Huh :/

Kalau fikir PMR,maybe aku akan tak balik TERUS dekat rumah tu. Eleh,hasya cakap saje. Takdenye tak balik terus. Budak tu homesick apa. Haa, kenal pun itu aku. Aku bukan homesick, cuma aku tak suka dekat asrama tu.

Okay. aku harap, tahun depan, aku makin matured. bukan macam bebudak lagi. Budak form 1 pun tak balik tiap tiap minggu, aku yang terlebih gedik nak balik tiap tiap minggu la pulak.

Aku cuba -,-'





No comments:

Post a Comment