Thursday, October 28, 2010

Pulak Dah ?

Final EXAM on 7th November - 12th November.

HAHA. tetibe rasa DUSH ENKAU ADA EXAM PULAK ENKAU ENKAU! -,-
okay. tenga chat dengan Fatin Suhana, i called her Hana JUNIOR (eh hana ai buat you pemes dengan nama baru you tu dekat belog ye HARAP AMPUN). Cakap pasal bosan dekat sekola & so on punya lah. *bagus betul kan kan. then,die cakap, rse mls nk finals ni. HAHA. buat cuak sekejap. i answered, 'final? kita ada ke? HAHA'. macam ni lah stail pelaja yang rajin belaja last minute. alah. ada final exam pulak la enkau. rasa macam baru je big exam tu. DUSH ! Ada lagi enkau. dah la akademik. Maths ? Science ? Sejarah ? =_______='. Raise Up Yr Hands If You're In One Luck With Me. Sebab apa? sebab tak refresh lagi. Macam mana ni macam mana ni?

sempat tak ah? SEMPAT kot. & sempat jugak kalau nak still facebook-ing & blog-ing lagi. HAHA. *playful betul.

hana, goodluck! HEHE. others, gooooodluck! (':

No comments:

Post a Comment