Wednesday, October 20, 2010

Leaving T.T




Have Your Happiness There,
We All Will Miss You.

20102010, memang lah memorable day.
got two stories inside it.
and hell yes, also got two feelings mixture in it.
Happy And Sad.

Happy. Mane taknye, PMRU pon dah tamat on that day. lepas jawap final paper pon, masing masing dah hilang dah sifat rajin sekejap tu. Yang dah sekian lama tak gelak sakan (sebab takut ilmu kelua lah konon), boleh lah setat gelak sakan. Yang pemalas dah betuka jadi rajin sebab big exam lah kan.
and dah jadi sifat malas balik sebab exam dah takde. okay IM TOTALLY WRONG ;/ bukan exam takde. we will sit for another exam on 2nd Nov. Sekang, bulan sepuluh. So, when it comes to, bulan sebelas. Nampak lambat lagii la kan? Biar pun bulan sepuluh ni pun dah nak habis. HAHA. memang buat sedap hati yang tak berapa nak sedap . .

And. YES. Sad. Sedih.

Sebelum exam PMRU lagi, aku dengar-dengar, kawan aku pindah sekolah. di-pindah sekolah. Okay. She's MY EX bff. sebab dulu, kiteorang satu kelas. and tahun ni, dah tak rapat dah, (kan kan?).

Biarpun,aku rapat dengan dia tahun lepas, biarpun tahun ni kiteorang sekejap pahit sekejap manis. and, overall, pahit je semua. kau tetap kawan aku. .

Kelmarin (20 0kt), aku cepat cepat pegi jumpa dia. Dia. memang salu buat lawak dia yang buat orang tak kenal pon boleh tumpang gelak. & kelmarin lah, her last day at MMP. Sempat lagi kau buat lawak kau yang entah-pape yang buat orang lain tak gelak sebab diorang tahu. tu kau-punya-fake. kan?

SYA. Gapo MAAF MAAF ? Tiada MAAF bagimu ! Kalo nak suh aku maaf ko mu, BELANJA aku NOODLE STATION. Baru ado MAAF.

Kawan, Maaf, Aku tak setabah tu. kau tahu kan, tadi aku cepat cepat pegi lain, taknak nangis depan kau. Aku tahan. Kau tahu kan, bila aku menangis je, mula lah kau buat lawak kau. Mula lah kau cakap 'muka kau dah tak cantik dah'. Mula lah kau buat aku gelak balik. Terima Kasih kawan :(

Sory. Aku tak tabah.

Thanks For Leaving Me. tapi aku tahu, thats for our own good.
Jaga Diri.



No comments:

Post a Comment