Monday, September 6, 2010

NAK SCORE A jugak.
*lantak kau gelar aku desperate. lantak kau cakap aku takmalu*

kenapa bagi aku, tiga subjek kembar yang langsung takde iras ni, aku takbole score A. OKE kalau kembar tiga untuk subjek, more to Geog,KHB,Sejarah.

macam ada sorang kawan aku tu cakap, sejarah dapat bpe? Oh maaaaaan. bukan aku taknak jawap tapi ade la jugak rasa malu sedikit sedikit tu. tapi dah kau kawan aku,aku jawap.

Tergelak kau sekejap.

Apesal kau gelak? okay. dan kau cakap, kau takpernah boleh seteruk tu. aku terima lagi. sebab kau kawan aku. *nanti final exam,aku nak buat angka 9 kat depan markah aku tu. BOLEH? then dah pasti kau terdiam terkaku lepas tahu result aku. HAHA aku try jugak minat sejarah macam kau cakap tu. dan aku jawap,

"Sejarah boring lah. kuno je sume -__-'

"memang kuno,dah tu,Snow White Seven Dwarfs tu,sanggup kau baca sampai habis,lantaaak lah tu kuno plus dongeng,kau bace.ni sejarah yang aku rasa memang kisah BENAR lah kan"

kau pesan. BACA SEJARAH MACAM BACA STORY BOOKS.

okay. aku try. so,bagi GEOG & KHB tu, ade pesan lain?
aku nak try minat tiga subjek yang langsung takde minat sebelum ni.
lantak lah dapat lapanploh untuk satu subjek tu pon.
tapi dah berpangkat A lah kan..

Sungguh aku desperate untuk TIGA tu.


p.s hoo YEAH aku berbangga pegi post pasal study :)

No comments:

Post a Comment