Thursday, September 16, 2010

-_______-'

Oh HAAAAAAAAAI (:

Panjang HAAAAAAAAAAI for you,

Dah lama aku tak sentuh buku. Eh NO, dah lama aku tak sentuh facebook. Dah lama aku tak berkarang kat blog aku yang langsung tak nampak BERHARI RAYA. Ye la, aku tak tukar pon baju blog aku ni. Alah, takpe, yang penting, aku pakai baju baru. (Gila bapak egois!)

Eh apa kabar ? Tak habis beraya lagi ? Woh, silakan silakan . . Ada lagi almond London tu . .

Semangat aku beraya ni dah makin pudar. Sebab, cuti sekolah dah berbaki beberapa hari je lagi. Kalau seminggu lagi tu takpe la, ni pulak, tinggal esok je lagi, and esok ( 18Sept ) aku check in balik tempat yang sedia ada kat sekolah tu or a place, we called, H-O-S-T-E-L. Alah tak payah nak berkelas-kelas lah, or we called it, ASRAMA. Nama Penuh : ASRAMA. Nama samaran, JAIL. JAIL. Tau? YEAH. Itu JAIL.

Hows R A Y A ?

Uh. Rasa sekejap la kan bulan Ramadhan. Rasa sekejap la pulak bulan Puasa tu. Then, Syawal. Syawal pon makin hari dah makin tak aku rasa HARI RAYA. Haha. Ye la, dekat otak ni dah terbayang sekola dah pun. Dekat minda ni, dah terbayang asrama dah pun. Eh bukan, dah terbayang muka cikgu then reaksi cikgu pasal markah trial. UHH CIKGU, MAAF ZAHIR BATIN lah ye :/

BAJU R A Y A? SEMUA aku dah pakai. & Skang, nak bawak satu, nak pegi asrama tu. Ade yang pesan kat aku, ‘sya,bawak baju raya cun cun tau?’ HAHA. So yeah aku bawak yang cun yang korang boleh tengok aku je taim jamuan raya kat asrama nanti (gaya macam aku nak pakai baju yang LIP LAP LIP LAP kalah lampu yang orang pasang dekat rumah tu)

Ape laaaagii ?

DUIT R A Y A ?

Oh yeah. Saya masih layak untuk diberi duit raya. HAHA. So, takpayah rasa musykil, takpayah rasa ‘eh,budak ni ni dah besa dah,tak payah bagi duitraya dah KOT’. Ngaaa. Takpayah la nak volunteer nak rasa camtu. . Geram je rasa nak pakai nametag tapi besaaa punya, nak tulis sebegini rupa , I AM FOURTEEN YEARS OLD, SO I AM HUNDRED PERCENT SURE THAT I AM DESERVED TO GET ‘DUIT’ RAYA also kan?’ Tapi, sian la gak kat aku ni nak letak muka ni kat mana ? FOR SURE dah mesti MALU gila la kan? Sape yang berani buat tu, inform me eyh? I would like to say CONGRATES to that lucky boy/girl.


BOLA R A Y A ?


Yes. EPL stil berlangsung. Cehs. Agak la happy sebab malam raya kedua tu Arsenal Vs Bolton. & yeah, mesti dah memang arsenal BLINGBLING tu la kan? HAHA. Agak la rasa proud jadi arsenal’s fans dekat rumah. Sebab, aku & paklang je yang ORANG KUAT ARSENAL. HAHA. Ade yang minat chelshit, ade yg minat MAN UTD tu. ORANG KUAT Arsenal tu, aku & paklang je. . Takpe la, paklang, menang jugak malam tu! HAHA. Arsenal menang 4-1 Bolton. HUHU. CONGRATES lah sayangs sayangs sekalian.

P/S. Oh okay, aku dah penat tengok aku taip panjang lebar ni, selamat malas membaca :)

No comments:

Post a Comment