Monday, August 30, 2010

PULANG :)

uhui rumah. uhui orang rumah. along balik :)
*gaya macam aku ni orang luar yang jauhjauh dengan sekolah tu be'million' kilo.
ye lah,kalau nama pelajar asrama, dah sahsah rumah tu jauuuuh gn sekolah.
sape sanggup duk asrama tesayan tu .. LALALA ~

great info;
datang kat asramaa tu petang SABTU 28TH, petang ISNIN 30th dah 'blaa' cepat cepat.
dahla balik rumah pulaaaak betulbetul sharp lepas balik sekolah.
bertauliah betul. ye la, memang bertauliaaaaaaaah :)
rasa macam rindu kat kawankawan lah. itu B.U.M. rindu

back to the main title. (enak bercakap panjang dah lupa main dia)

mulamula, aku rasa nak balik hari SELASA. 31st kan sebab cutisekolah yang satu hari onli and onli tu sebab sebab national day tu. so, bole la taya rushing rushing nak balik rumah.

First conversation,

Dad; along nak balik bila ?
HH; hari selasa(31st) laa. ek? abah amik la petangpetang tu.
Dad; laaa, bakpo(kenapa) ?
HH; along rasa macam baru je balik rumah tu. takpe la kali ni, balik lewat sikit.

Second Conversation,

HH; abah, along nak balik esok(30th) boleh?
Dad; laa, tak jadi la hari selasa tu?
HH; (shy) along rasa macam malas nak waste time duk kat sini.
Dad; abah okay je :)

*konklusi; tak berpendirian tetap.

Ye Ye. so, memang aku balik hari isnin. pada jam 2 lebih.
packing pon dah macam in a big hurry dahdah.
*taktau la kalaukalau ada yang tetinggal.
dah nama rushing tuuu :P

Hasya Hannani Is Gladly To Be At Her Home Sweet Home.

No comments:

Post a Comment