Monday, August 30, 2010

In this photo; Fahmida Ain Farahin Teacher Zalina Husnul Izahin Afiqah Fatimah Anis Me

tadi duk tengok tengok My Pictures kat desktop ni dah belambaaak dah.
tetibe jumpe gamba ni, serious, aku rindu taim ni.
seingat aku laaa, gamba ni, taim aku standard six, majlis makan malam pengawas.
ouh dear! rindu gilaa taim ni ! :(

Girls, imissyou so super much. Where are you ? How are you ? :(

fahmida; oit. dorang cakap kau makin tinggi. apesal kau tinggi sangaaat dah ni?
ain; oh dear. aku rindu nak daysout ngan kau. nanti daysout sekali together oke.
husnul; i love yr laughter! rindu !
izahin; dah makin tinggi ye sayang? rindu!
afiqah; kau gelak memang buat aku gelak pulak.
fatimah; aku suka calling calling ngan kau. sebab kau cakap punya banyak.
anis; aku rindu semua segala nasihat kau. tengs a lot.

fahmida,husnul,anis ; SMK(A) Lati; imysm!
ain,izahin; SMKKB; imysm!
fatimah; MTS TMerah; imysm!
afiqah; SCIPP; imysm!

dan, teacher Z, our discipline teacher, our Science teacher,
i miss you so much la teacher !

imissthem ! :(

No comments:

Post a Comment