Monday, August 30, 2010





*have a nice day with a great smile peeps :)

hey back peeps. i would like to wish you happy national day. im proudly to be malaysian. HAHA. i just keep thinking, why NATIONAL DAY, its just 'a' day? why would not, THREE days for it? heyya. know what, *kalau three days la kan, so bole la cuti stret. takpaya pegi sekolah tu utk duahari. buat buang masa je. lebih baik terus balik kampung then have a nice EID would be :))

sempat lagi tau, kalau PM nak bagi announcement, cuti national day for this time, buat tiga hari. ye la, bercuti sakaaaan aku kali ni. sabtu nanti, aku betolak ke Perlis. oh gucci. excited betol. nanti nak berbukak puasa together ngan tokwan, tok, makngah, pakngah, maklang,paklang,maknjang,paknjang,makcik,makndak,paksuuu, and also damia. rindu nak makan yang tok masak lah. last last pon, cuti two weeks last day. rindu dah menggunung dah ni :P

rasa rindu my little sepupu sepapat lah!

Damia, awak makin kurus ke tak eyh puasa ni? awak puasa ke tak ?*aku tanya ni gaya macam damia tu umo dah tigabelas. baru je tigatahun. mia kene kurus lah ye sayang. kena pakai bajukurung saiz S dah tau! HIKHIK. kang dah jadi terlebih kurus la pulak :PP

Emil Raif, awak makin comel tau sekarang. geram geram ngan awak. dulu dulu tu saya jadi babysitter awak tau? patot comel macam babysitter awak 'ni'. rindu lah nak main Ultraman awak tu. Ultraman kat rumah tokwan tuh, dah macam keluarga kita dah, dah beranak pinak. beli laa banyakbanyak la ye.

Areesa, caca sayang. rindu nak dukung dukung awak. awak kurus lah. jangan kurus sangaaat. awak tu dah cukup comel dah. macam maklang dah! HAHA.

yeye. sepupu sepapat sayang, rindu tak sepupu awak yang sulong ni? :)





No comments:

Post a Comment