Friday, July 2, 2010



*di Perak. HAHA, jumpa itu signboard kecik kat pagar.

agak la terkejut. terharu. then, upload kat fb.
then tag tag namanama berkenaan -_________-'
Fact, miss you much BUMpartner.
Huh. tatau nak describe with words lah kawan. aku rindu kauorang. rindu kauorang sangat sangat. sometimes, naakkkk je rase duk kat jail* tuu. nak duk gn korang. serious, aku happy gn korang. byk gle kot probla. ta larat nak pikul sorang sorang. kalo ade korang, sharing is caring kan. nak luah evritin je. byk kot yg happen. hikk. day by day, happy. sedih. err, for sure lah. nak cite bende ni semua. all of you, great listeners of mine. Thanks kawan.
Diba. rindu kau monster! bile balek sini ah? =_='
Cipah. thanks for that stuff. sumpah terharu sampai sekarang. imy (;
Ulfah. banyak banyak terimakasih. imy laaaa.
Fana. even evriday aku mcj gn kau, HAHA. imy (;
Neem. dah dah, jgn pk lagi prob tu. kte kene heppi. imy (;
Anis. gile sedih kot. im too far to tune down yr sadness. imy(:
Razan. dah lame kot ta dga lagu KIMIA versi kau. rinduu! imy (:
taktau patah apa lagi, aku dah BANYAK BANYAK rindu dah.
excited nak pulang asrama. untuk MEREKA ;D
thanks KAWAN, you do make it vogue !
imissyou,

No comments:

Post a Comment