Friday, June 3, 2011

post style selekeh

sayang, apa lagi yang kau cuba untuk katakan?

hamek hamek. jiwang. nak tahu bende best tak? taknak sudah, tutup computer/lappy kau cepat.

actually. im typing this post dalam bas.

meh nak habaq mai sikit-gua pening.

driver bas ni bapak laju -,- bukan driver yang laju, driver bas bawak bas yang laju.
nk termuntah aku. aku heran ah, aku yang duuk online,blogging ni kan.
bukan main pening apa semua, tpi ada sorang uncle tu (sorry pakcik)-baca surat kabar biase je.

aku tgk fb pun dh pening (tpi still on).

nanti balik rumah, i post a new one.

post kali ni bapak selekeh.

via Galaxy Tab.

No comments:

Post a Comment