Sunday, April 24, 2011

Bokeh & Still Life Class ♥



Hello.

Im gonna talk the past. ye lah,takkan nak cerita pasal future kan? lol. okay, well hello im Hasya,from KGD Junior. KGD ni satu club. I guess, photography club. Last 19th April, KGD Crews held a photography class. that is, BOKEH & STILL LIFE PHOTOGRAPHY CLASS. well, Hana,Aini,Ain,Ulfah also KGD Junior. actually
Aisyah Fatihah also with us, tapi she moved to Al-Amin. sorry bucah. we gonna miss you.

before kelas bokeh&still life tu, kiteorang were tagged dekat fesbuuuk.




aha that is it.

this is KGD CREWS -


from left - Kakhana,K.Anbar,KMieyah,K.Aien Teha,Kims,KYunk

tapi on 19th April, only Kakhana, K.Anbar,Kims,K Yunk je yang attend photography class.
time tu, kmieyah & kaienteha pegi latihan kawad bombaa :D

from left - aini,ain,hasya.(KGD JUNIOR)
at the back - kakyank & kak anbar (KGD CREWS)

me.



terlebih lightning i guess. tah pape dengan tudung aku. tapi nampak cun jugak. haha.

left - ain,me,hana,aini (KGD JUNIOR)

*ada sorang lagi. ulfah nasrun amir. tapi ulfah tak datang :(

left - hana,me,kims,ain,aini


left - kims,me,kyank,hana,kak anbar.



Photos Captured By Us.


Photos By KGD Junior Aini


Photos by KGD Junior Fatin Suhana


Photos By KGD Junior Hasya Hannani



Photos by KGD Junior Ain Shazlin

to KGD CREWS - thank you so much for this first photography class ;)

for KGD CREW - Wan Nurhana

kakhana, i pretty admit that,at first sya memang tak tahu. props tu what the kind of thing it is. at first, hana lah yang tanye. nak props jugak tak utk kelas fotografi nanti? and i answered, 'sya tak suka lah prop. hana suka ke?' HAHA actually berlagak tahu kan. sebenarnya props la yang best nye. haiyoh. then hana called you. oh yeah,then sya cakap. nak kelas props lah! best best. HAHAHA. at last, i knew THE REAL PROPS IS :P

thanks sebab ajar sya bukak filter and so on. haha i loveee photography class. especially,made by KGD CREWS. thanks sebab ajar bokeh segala lah. even sya tak terbuat bokeh pun,tapi nanti sya buat dekat rumah eyh eyh. HAHA sya nak buat bokeh HH tau. ceh bokeh bintang pun tak buat lagi. ni nak buat HH. ngiahah :P okay one more,thanks sebab segala tunjuk ajar.and yeah i love still life :P

satu permintaan - bila nak buat kelas lagi?
(i guess,semua KGD JUNIOR pun tanye macentu)



No comments:

Post a Comment