Thursday, April 28, 2011

hari ni khamis. biasalah,budak asrama kan. khamis mean balik. balik dari asrama. bawak diri jauh jauuuuuuh dari asrama.

balik sekolah pukul dua. bergegas balik asrama. bukan sebab eksaited balik asrama tapi eksaited nak ambik barang-nak blah dari asrama tu. muahaha. macam cuti panjang pulak.

then.

'abah!!!'
(tanpa memberi salam ASTAGHFIRULLAH)
'abah dkt mana ni?'
'kbmall'
'abh xsey amek alg ko?'
'awk nk tunggu dkt mana ni? dkt parkson eyh?'
'okayy'

aku telepon abah untuk kali kedua. biasalah, second phonecall biasanya nak cakap dah ready nak balik.

'along,abah lmbt lgi la nk balik. nk jumpe client dulu'
'then along balik ngan bas la ni?'
'kalau awk nk tunggu abah, abah amek awk lewat la tapi'
'umm,tkpela. naek bas je la'

sanggup aku pilih bas. sebab-nak balik rumah cepat cepat. nak renew number. silap, nak jumpe ummi abah. then,nak renew number :P

okay. malas cerite pasal tu.

at a Blue Cube-Celcom.

'kak,nak renew number'
'awk gune UPAX ke?'
'celcom blue rasenye. lme dh hilang sim tu :/'
'berapa bulan dah?'
'2 bulan rasenye'
'kalau lama sangat,maybe number awak terminated dah'
'oh ye ke?'
(malu)
cover dari malu.

'oh kebetulan. sini ada simkad upax?'

*sebenarnye dah setahun dah simkad tu dirampas. NGEHEH. tah pape je do. sekarang baru rasa nak renew. biar je lah. then,aku pun. KONKLUSINYA, beli nombor baru. haih -_____-'

pffffffft.

No comments:

Post a Comment