Tuesday, February 15, 2011

Its YOU :')

Congratulations for your FLYING COLOURS RESULT :)

mesti orang macam terpinga pinga kan. sebab, sekarang baru bulan dua. baru half bulan dua. ada exam kah? dah exam kah? eheh bukan lah. ni result PMR lah.

*ceh buat cuak je. result PMR? lama dah tu-baru nak post?*

sape cakap cantu please dont ever show your face to me. HAHA. baru nak post lah baru nampak WHOA WHOA baru hot meletup. sebenarnya, tidak. tapi betul apa. lantak lah korang nak cakap hape. he he he.

Congratulations to Kak Munirah Aznam for her 9As PMR RESULT

ALSO, to the same lucky people, Munirah Aznam -

Happy Belated Birthday ♥

*pergh HASYA tadi dah la PMR pun bende lame. sekarang nak wish birthday. belated pula tu. ape kau jenis ketinggalan zaman ke hah?*

sape yang cakap cantu-atau-niat nak cakap cantu-atau-memang nak cakap cantu. Again, dont ever show your face to me. nak je aku lenyeeeek lenyeeek kau. he he he.

'Sorry for the late wish. I guess. Better late than never right?'

Happy Belated Birthday. May Allah Bless You (:


p/s- nak kata spesel nye,this is the third post.bukan apa,tadi dah taip dah,entah apehal,gune Internet kan,so macam slow gila tahap bantak tiba tiba jam dengan secara tiba tiba or maybe sengaja memang ai geram gila.




No comments:

Post a Comment